Sopron Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2024/25-ös szezon információk

Tisztelt Csapatvezetők!

A beérkezett nevezések alapján elkészült a Sopron Városi Kispályás Labdarúgó Bajnokság 2024/2025-ös szezonjának csoportbeosztása.

 

Csoportbeosztás: Link

 

1. hét sorsolása: Link

 

- A kispalyasopron.hu honlap szezonváltása folyamatban van, ennek elkészültekor kerülnek feltöltésre a mérkőzések és a friss dokumentumok is.

 

- lebonyolítás:

az őszi szezonban mindenki játszik a csoportján belül mindenkivel (a piros csoportban egy szabadnapos, a kék csoportban két szabadnapos van fordulónként). Az így kialakult sorrend alapján kerülnek beosztásra az osztályok:

1. osztály (9 csapat): a kék és a piros csoport 1-4. helyezettje és a jobb 5. helyezett

2. osztály (9 csapat): a kék és a piros csoport 6-9. helyezettje és a rosszabb 5. helyezett

3. osztály (9 csapat): a kék és a piros csoport 10-13. helyezettje és a jobb 14. helyezett

4. osztály (8 csapat): a kék csoport 15-18. és a piros csoport 15-17. helyezettje és a rosszabb 14. helyezett

 

A jobb/rosszabb helyezés eldöntése:  több pont, jobb gólkülönbség, több lőtt gól (az egyenlő számú mérkőzés miatt a kék csoportban a csapat 18. helyezett elleni eredményét nem vesszük figyelembe)

 

A terveink szerint a teljes első fordulót ősszel megrendezzük, tavasszal már osztályokba sorolva folytatódik a bajnokság. Az osztályokon belül tavasszal mindenki kétszer játszik egymással.

 

Tavaszra a csapatok nem viszik magukkal az őszi eredményeiket, csak az esetleges büntetőpontokat (ki nem állás, vagy egyéb fegyelmi ügy miatti levonásokat), valamint bónuszpontokat kapnak az őszi helyezésük alapján az alábbiak szerint: 

 

1. osztály

2. osztály

3. osztály

4. osztály

Bónuszpont

1 .helyezettek

r. 5. és 6. helyezettek

10. helyezettek

r. 14. és 15. helyezettek

4

2. helyezettek

7. helyezettek

11. helyezettek

16. helyezettek

3

3. helyezettek

8. helyezettek

12. helyezettek

17. helyezettek

2

4. helyezettek és  j 5.

9. helyezettek

13. helyezettek és    j. 14.

18. helyezett

1

j: jobb r: rosszabb

 

A gólkirályi cím minden osztályban a teljes szezon alapján kerül eldöntésre.

 

Senior 1.osztály: őszi-tavaszi oda-visszavágós rendszerben kerül megrendezésre, minden fordulóban egy szabadnapos van (2x9 forduló)

 

- Az előző szezon kispalyasopron.hu oldalon megtalálható csapatlistái lesznek átmásolva az aktuális szezonhoz. Kérjük, ha a listában bármilyen változás történt, azt jelezzék számunkra. A versenykiírás szerint egy csapatban maximum 25 játékos szerepelhet, kérjük ahol többen vannak a listán, a törölt játékosok neveit küldjék el.  Akik már küldtek friss csapat listát, a szezonváltás után módosítjuk a honlapon.

- Felhívjuk a csapatvezetők figyelmét, hogy az átigazolási határidő szeptember 2. Eddig az időpontig lehetséges az ingyenes átigazolás, ez után 2.500 Ft és a két csapatvezető írásos beleegyezése szükséges. Új igazolásokra (ára fénykép biztosításával 1.000 Ft, anélkül 2.000 Ft) és megszűnt csapatból átigazolásokra (díjmentes) ez az időpont nem vonatkozik.

 

- a holnapi (augusztus 23.) napon irodánk (Városi Stadion, Káposztás utca 4.) zárva lesz, ezért ügyintézésre nem lesz. lehetőség

 

Vissza